Harina PAN is a brand of corn flour popular in Latin American cuisines, especially in Venezuela. The name "PAN" is an abbreviation of "Productos Alimenticios Nacionales" (National Food Products), which is a Venezuelan food company founded in 1960. Harina PAN flour is used to prepare traditional dishes such as arepas, corn fritters, and tamales....
Harina P.A.N. to marka mąki kukurydzianej, popularnej w kuchniach krajów latynoamerykańskich, zwłaszcza w Wenezueli. Nazwa "P.A.N." jest skrótem od "Productos Alimenticios Nacionales" (Narodowe Produkty Spożywcze), co jest wenezuelską firmą spożywczą założoną w 1960 roku. Mąka Harina P.A.N. jest używana do przygotowywania tradycyjnych potraw, takich jak arepas, placki kukurydziane, czy tamale....
Harina P.A.N. to marka mąki kukurydzianej, popularnej w kuchniach krajów latynoamerykańskich, zwłaszcza w Wenezueli. Nazwa "P.A.N." jest skrótem od "Productos Alimenticios Nacionales" (Narodowe Produkty Spożywcze), co jest wenezuelską firmą spożywczą założoną w 1960 roku. Mąka Harina P.A.N. jest używana do przygotowywania tradycyjnych potraw, takich jak arepas, placki kukurydziane, czy tamale....