
Odzwierciedleniem bogatej indyjskiej tradycji jest Aachi, nazwa będąca synonimem czystości, smaku i najwyższej jakości. Każda szczypta przypraw Aachi to podróż polegająca na ponownym odkryciu indyjskości; uznanie dla niezachwianej obietnicy autentyczności marki.
Preparation
Step 1: Cut 250g of fresh and clean boneless chicken into cube shape and coat with 2 tbsp. of corn flour. Deep fry it until cooked. Step 2: Heat oil and sauté ½ cup of capsicum in a frying pan and keep aside.
Add 2.1/2 cup of water to 50g of Aachi Chicken Manchurian Masala. Allow the sauce to boil and then simmer for 2-3 minutes. Add the fried chicken into sauce and cook for one minute until the sauce has thickened. Garnish with ½ cup of chopped spring onion and prepared capsicum. Serve with chinese fried rice or noodles.
Ingredients
Corn flour, Sugar, Salt, Tomato, Red chilli powder, Garlic, Onion and Black Pepper.
Opcje produktu
Dodatkowe informacje: