Idiyappam Flour Anil
Idiyappam Flour Anil
Idiyappam znany również jako string hopper to danie z makaronem ryżowym pochodzące z indyjskich stanów Tamil Nadu, Kerala i Karnataka (Południowe Indie). Składa się z mąki ryżowej sprasowanej w makaron, utkanej w płaski krążek i ugotowanej na parze.
Idiyappam można podawać z veg kurma lub mushroom korma lub warzywnym gulaszem lub kadala curry. Dla dzieci można nawet podawać z lekko rozrzedzonym mlekiem kokosowym posłodzonym jaggery. Możesz również posypać cukrem i podawać.
Anil Idiyappam (String Hopper) Flour ma gładką konsystencję, idealną do robienia miękkich i smacznych idiyappam.
Product options
Dodatkowe informacje:
País natal: | Indie |
Marca: | Anil Foods |
Tipo: | mąka ryżowa |
Estado del embalaje: | oryginalne |
Nombre comercial: | String Hooper Flour Anil |
El producto no contiene: | nie dotyczy |
Características adicionales: | brak |
Peso (g): | 500 |