Zapraszamy do sklepu
http://www.example.com
Pełna nazwa firmy
ullica nr
kod Miasto
tel. +48 00 0000-000

Chlebki Tandoori Naan Aashirvaad 5szt. 400g

Little India > Mrożone
main main
Producent: Aashirvaad
Kod producenta: 8901725001872
main
Cena brutto: 14,00 zł
Cena netto: 11,38 zł

Aashirvaad popularna indyjska marka spożywcza specjalizująca się w wysokiej jakości mąkach, kaszach i produktach zbożowych. Należy do koncernu ITC Limited, działającego w różnych branżach. Firma słynie z tradycyjnych metod produkcji, używając najwyższej jakości ziaren pszenicy. Ich mąki, szczególnie razowa, zdobywają uznanie za wartości odżywcze. Aashirvaad angażuje się w sprawy społeczne i zrównoważone rolnictwo, dbając o jakość, bezpieczeństwo żywności i środowisko.


Naan to tradycyjne indyjskie pieczywo, które zdobyło popularność na całym świecie dzięki swojemu niezwykłemu smakowi i teksturze. Mrożone Tandoori Naan marki Aashirvaad to wyjątkowe rozwiązanie dla miłośników kuchni indyjskiej, umożliwiające łatwe przygotowanie tego pysznego pieczywa w dowolnym momencie.

Tandoori Naan zostały specjalnie przygotowane, aby zachować autentyczny smak i konsystencję, które są charakterystyczne dla pieczywa przygotowywanego w tradycyjnym piecu tandoor. Wygodne opakowanie sprawia, że ​​są one łatwe w użyciu - wystarczy je podgrzać, aby cieszyć się świeżym, aromatycznym naan w zaciszu własnego domu.

 

Produkt głęboko mrożony. Przechowywać w temperaturze -18°C

Produkt do odbioru WYŁĄCZNIE W SKLEPACH STACJONARNYCH.

Uwaga: Nie zamrażać po rozmrożeniu.

Sposób przygotowania:

Na patelni:
Wyjmij zamrożony naan z opakowania. Umieść go na rozgrzanej patelni. Smaż na średnim ogniu przez około 2 minuty, dociskając lekko naan do patelni. Odwróć go i powtórz ten sam proces, aż obie powierzchnie staną się złotobrązowe. 

W piekarniku:
Rozgrzej piekarnik do 200°C/400°F. Wyjmij zamrożony naan z opakowania. Podgrzej w piekarniku przez około 2 do 3 minut.

W kuchence mikrofalowej:
Wyjmij zamrożony Naan z opakowania. Umieść jeden naan i włącz kuchenkę mikrofalową na 45 sekund przy wysokiej mocy. 

 

Podawaj na gorąco z masłem/masłem klarowanym dla wzmocnienia smaku.