Zapraszamy do sklepu http://www.example.com |
Pełna nazwa firmy ullica nr kod Miasto tel. +48 00 0000-000 |
Pod marką AAMA KO ACHAR zarejestrowaną jako NEPAL ACHAR UDHYOG Sangita rozwija swoją miłość do produkcji marynat i produkuje odmiany czysto domowych marynat. Jej pikle mają jeden cel: wprowadzić na rynek domowy produkt wypełniony najlepszymi świeżymi składnikami.
Marynowane ostre papryczki czereśniowe i pędy bambusa Aama Ko Achar w mieszance oleju i przypraw to domowy produkt wypełniony najlepszymi świeżymi składnikami. Jak sama nazwa wskazuje, marynata smakuje jak domowe pickle od mamy (amma= mama).
Ostre papryczki czereśniowe to średnio-ostre papryczki, która są małe, okrągłe i czerwone. Papryczki te bardzo często są marynowane. Ich poziom ostrości (SHU) wynosi od 2,500 to 5,000.
Pędy bambusa to jadalne pędy (nowe łodygi bambusa, które wychodzą z ziemi).
Składniki: Pędy bambusa (bamboo shoot), ostre papryczki wiśniowe (hot cherry pepper/chilli cherry), olej słonecznikowy, sól, przyprawy i kwas octowy (E-260)
Dodatkowe informacje:
Kraj pochodzenia: | Nepal |
Marka: | Aama Ko Achar |
Rodzaj: | mix warzyw |
Stan opakowania: | oryginalne |
Nazwa handlowa: | Hot Cherry Pepper & Bamboo Shoots Pickle Aama Ko Achar |
Produkt nie zawiera: | nie dotyczy |
Cechy dodatkowe: | wegańskie wegetariańskie |
Waga (g): | 380 |