
Firma Al-Durra, założona w latach 40. XX wieku jako producent arkuszy morelowych, w 1979 roku rozszerzyła ofertę, by sprostać zmieniającym się nawykom konsumentów. Dziś jest liderem branży spożywczej, z nowoczesnymi fabrykami w Jordanii i Egipcie.
Pasta z bakłażana Eggplant Dip Al Durra 370g to kremowy, delikatnie wędzony dip na bazie pieczonego bakłażana, idealny jako szybka przystawka do pieczywa pita, warzyw, krakersów i wrapów oraz jako smarowidło do kanapek, burgerów roślinnych i grillowanych mięs; świetnie sprawdza się też jako baza do sosów jogurtowych i sałatek z kaszami, a kropla soku z cytryny, oliwy lub tahini podbija jego śródziemnomorski charakter; podawaj schłodzony, posypany natką, sumakiem lub sezamem i skropiony oliwą; wygodny słoik 370 g ułatwia serwowanie w domu i na spotkaniach; przechowuj w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu trzymaj w lodówce i zużyj w krótkim czasie; przed spożyciem zamieszaj i zawsze sprawdź etykietę pod kątem składu oraz ewentualnych alergenów (np. sezam).
Product options
Dodatkowe informacje: