Odzwierciedleniem bogatej indyjskiej tradycji jest Aachi, nazwa będąca synonimem czystości, smaku i najwyższej jakości. Każda szczypta przypraw Aachi to podróż polegająca na ponownym odkryciu indyjskości; uznanie dla niezachwianej obietnicy autentyczności marki.
Aachi Rava upma to jedno z najłatwiejszych śniadań i można je zrobić w mgnieniu oka. Dobrze komponuje się z chutneyem kokosowym. Składa się z ravy, bengalskiego gram dhal, czarnego gram dhal, soli, gorczycy, chili, liści curry, imbiru i uwodornionego tłuszczu roślinnego.
Wskazówki dotyczące gotowania
Na patelni rozpuść 24 g ghee Aachi. Dodaj do rondla 500 ml wody. Wymieszaj zawartość 200g surowej upmy Aachi z gorącą wodą. Ciągle mieszaj przez 5-7 min, aż upma się skończy.
Product options
Dodatkowe informacje:
Marka: | Aachi |