Popularny w południowych Indiach, ryż Idli (idli rice) to indyjski ryż parboiled. Ryż Idli ma biały kolor i wygląda na puszysty. Gotowany ryż zapewnia niepowtarzalny aromat i niesamowity smak. Używany jest on specjalnie do przygotowywania idli (ryżowe placuszki tradycyjnie wytwarzane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego) i dosa (jest to cienki naleśnik pochodzący z południowych Indii). ...
Ryż Ponni to popularny biały ryż, który jest popularny w południowych Indiach, zwłaszcza w regionie Tamil Nadu. Ryż Ponni jest bardzo puszysty, miękki, pyszny i idealnie nadaje się do misek ryżowych, thali (lunch lub kolacja w stylu indyjskim podawany z ryżem i curry) itp. Istnieją dwie różne odmiany ryżu ponni, które są bardzo popularne: surowy ryż ponni i boiled (parboiled) ryż ponni.Ryż parboiled zwykle wymaga więcej czasu na gotowanie, ale jest również uważany za zdrowszy....
Udhaiyam to ceniona indyjska marka spożywcza znana z wysokiej jakości produktów, w tym olejów, mąk, kasz i przypraw. Jej tradycyjne metody produkcji zapewniają autentyczny smak i świeżość. To firma doceniana przez klientów w Indiach za niezawodność i wysokie standardy jakości....
Udhaiyam to ceniona indyjska marka spożywcza znana z wysokiej jakości produktów, w tym olejów, mąk, kasz i przypraw. Jej tradycyjne metody produkcji zapewniają autentyczny smak i świeżość. To firma doceniana przez klientów w Indiach za niezawodność i wysokie standardy jakości. ...
English
Czeska
Deutsch
Hiszpańska
Rosyjska